Εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια - Φωτογραφίες από Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

DSCN0647
Δημοσιεύτηκε στις 29/06/2018    

 

Την Τρίτη 26/6/2018 εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με εκδηλώσεις που συνδιοργανώθηκαν από το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος και το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Χίου.

Άτομα και φορείς της τοπικής κοινωνίας συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα:

Η 96ΑΔΤΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η ΕΠΣ Χίου – ο Σύνδεσμος Διαιτητών, το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Χίου, η Φωτογραφική Λέσχη Χίου, ο Φάρος Βαρβασίου, ο Σκακιστικός Όμιλος Παναγιάς Καλλιμασιάς, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βερβεράτου, Λαγκάδας, Νενήτων , Νεοχωρίου και «Χίοι εν Χορώ» και τέλος ο κ. Γιάννης Βούκουνας.

Επίσης, με τις εκδηλώσεις αυτές ολοκληρώθηκε ο εορτασμός για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Χίου ναυτίλος που είχε ξεκινήσει από τον Απρίλιο.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ξανασυναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων με άτομα και φορείς της τοπικής κοινωνίας , με τα οποία είχαμε συνεργαστεί στην πορεία αυτών των 20 χρόνων, αναδεικνύοντας έτσι στην πράξη ότι η υπόθεση της πρόληψης δεν αφορά μόνο τους ειδικούς αλλά το σύνολο της κοινότητας και δίνοντας το μήνυμα της σημασίας μιας ζωής ελεύθερης από εξαρτήσεις.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή τους και δεσμευόμαστε ότι το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος θα συνεχίσει να συμβάλει ενεργά  στην προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας της τοπικής κοινωνίας και στη σύνδεση του ατομικού με το συλλογικό.

 

 

 

Για την  Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Χίου

Ναυτίλος

 

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Γ. Ψαρούδης

Κατασκευή ιστοσελίδων webpromotion